BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Click here for Myspace Layouts

Follow me ? I will follow you :D

Saturday, January 29, 2011

~nak jugak..nak jugak!~

Hm..tajuk kat atas too dikira kasar jugak la kan..Yes! mmg betol..coz aku nk sangat benda ni..Bg aku yg sekarang ni jd penganggur terhormat..so bab duit ni mmg xder la..family aku pon bukan orang kaya..aku nak dorang belikan aje kan..hm..dah 2 mintak benda yang mahal2 kan..klau toke emas skali pon nak bagi benda ni msti pkir dua kali..tak dua kali pon..3 kali pon boley la..nk bg ke tak..nak bg ke tak..cam 2 la ayat dalam pale otak toke 2...ni la antara benda2 yang aku nak sgt 2..

1. Camera Conan..bukan detective conan okey..
price benatang ni aku agak2 la dalam RM1500 ++..
memandang kan aku ni suke sangat bergambar..
sebab too aku nk sangat benatang berat cam batu ni..


2. Ni la idaman aku..Kereta Myvi..Limited Edition..
kaler sejibik cm ni..Mule2 aku nak waner putih..
tp warne putih 2 si Pinky dah beli..siap no plet kete no bezdy aku lg..
so aku batalkan la hasrat aku nk ambik wane putih..
haha.


3. Nokia e71..~wweee~ nak sgt..
kaler putih
Bila la nk dpt fon cam ni..
mak aku ckp wat pe nk pkai fon canggih2..
janji ley msj and wat call..


Ni la bnde yang aku nak sgt..actually..byk lagi..tp ni je la brg yg plg aku idam idam kan ...!
xper2..nanti aku dapat kejer..aku nk beli sumer benatang ni..I must get it..! 

7 comments:

Nasuha Salleh said...

usaha!!!
=d
Moge2 temkbol idaman u tu =p
Follow ur blog^_^
My popular posts:
1)Untuk Bibir Tampak Merah Menawan
2)Urutan Mengatasi Wajah Berminyak
3)Geo Lens Superb Untuk Mata

bubu t-ara said...

okey..
i folow u back!

nelly said...

hehe .
sy juga mahu !
hehehehehehe

=)

bubu t-ara said...

jom borong ramai2..
hahaa

Joey said...

yang kereta pink tu pompuan pakai nampak seksi..tapi kalau laki pakai manyak seksa ooo..

biskut said...

leh tahan taste..

harap impian awak tercapai ok..

bubu t-ara said...

joey: npe seksa plk?? hehe

biskut: oke...