BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Click here for Myspace Layouts

Follow me ? I will follow you :D

Wednesday, January 26, 2011

Why aku tak boleh jadi secomel dorang....!


Hm..story ni about korean artis..aku fanatik giler nan dorang.dengan dance dorang yg marvelous.dengan face dorang yg ala2 baby face too..ok..aku nk share nan korang ea,nape face dorang ni nmpak sgt comel and kacak?? mak bapak dorang kasi makan ape smpai ley jd cam 2? if gulr nmpk cute sangat..if boy nmpak handsome! Pergghh! meleleh tgk dorang ni..sometimes,ader gak berangan nak jd secomel cam gurl2 korea ni..tp memandangkan kulit muke aku ni x seputih dorang,aku terpaksa cancel je la angan2 to..haha..hair dorang pon nk nice jer..lembut cm kain sutera...myb kot..padahal aku tak pernah pgang pon hair dorang..cm ni la..if korang tgk      pon..korang msti ckp nape la hair dorang ni nmpk lembut sgt..ala..2 coz dorang dah setting hair dorang kan..hmm..tp hakikatnye hair dorang dah mmg  nice..one thing,nape body dorang ni nmpk slim sgt! so jeles! dorang mkn jamu mak dara ke ape?? ke dorang pegi slimword 2?? banyak duit kan...hehe..

P/S: I want to be like Hyuna...! (jangan perasan)

Wow! gorgeous..! kan bez aku ada group sndri cam dorg ni..=)

Jeles nyeeeeeeeeeee..
why dorang ni cute sgt!


jeles lagiiii...!

Nie PCD ke ??eh.bukan la..

bubu pnye bf ader dlm ni taw..
sape dpt teka bu bg sposen...hehe

Ni kalau aku dapat..mmg xkan lepas! haha..
tp x mungkin dpt la..hm..


Why aku tak boleh jadi secomel dorang....!

8 comments:

nelly said...

semua orang ada kecantikn tersendiri ...
=)

bubu t-ara said...

yes nelly..
hehe...
time je la dgn seadanya kan..
alhamdulillah...

nelly said...

yup . . .
terima dengan rela . .
=) atau ikhlas . .
mesti ada hikmah
=)

bubu t-ara said...

hehe..
thnx nelly..=)

SANDRA AZWAN said...

mereka memang comel2....tapi, ade sesetengah group tu tak boleh perform 'live'..sedih!;-P

bubu t-ara said...

hmm..spe ea group too??
ley bu taw x???
hehe

Leya said...

leya minat sangat sangat dengan cerita korea!!!

bubu t-ara said...

same like la dear.......
=)