BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Click here for Myspace Layouts

Follow me ? I will follow you :D

Monday, April 25, 2011

17 Years Old !

Salam satu malaysia dan indonesia sekalipun .. 


U all mesti ingat 17 years old tu aku kan .. Ohh tidak same sekali , atau dua kali pun .. Aku dah 21 laa .. Ehem2 .. Dah boleh kawenn . Tetttttt .. Hmm . nak story moly sikit la dengan u all nie .. Nak bace ke ta nak bace ke its up to you okey :) . aku tau story nie tak menarik sangat pon ! membebel sensorang :) 


Aku kan ade kan suke kan dekat sorang budak nie kan umur die kan same kan dengan adik lelaki aku kann .. Bubu .. berape banyak kan nak tulis nie ?? Bosan doe asyik kan kan jer .. lain la pulak .. try kon kon pulak . tapi kan macam ta sedap je bunyi die kan . Ha ! kan dah terkeluar lagi kan nyee !! Haish ! stop it la bubu . tak lawak pun kan !!


Okey .. tersebutlah kisahh .. aku kenal budak nie dalam pesbuk .. kire dah lame dah ader dalam fren list aku , tapi tak penah ambik peduli pun . sebab mase tu aku dah ade cik boipren . dan die dah ade miss gelpren ! So , masing2 tak ambik kesah laa .. and to the knowledge of all , die ni ader kaitan dengan ex boypren aku . tak tau la anak sedare ker , sepupu mahupun kupu - kupu .. whatever laa . 


Hmm .. baru -baru nie aku dengar cerita yang die dah break dengan miss gelpren die .. aku taw cite nie pun dalam wall die laa . saje skodeng2 jap kat wall die , then aku tengok status die semua jiwangs2 jer .. alahai ! macam baru lepas kene tinggal dengan someone .. so , aku pergi la menyibukkan diri aku tanye die apehal status macam tuu . and relationship dah bertukar kepada single mingle ?? bhahaha . ade ke single mingle ?? tak ade kan . bubu ! jangan merepek laa ! dye cakap dah berak break la buu .. OMG ! aku buat2 la emotion sedih kann . padahal hati aku sedang bergumbira sambil menari poco poco . what the frog sampai macam tu sekali gumbiranya .. bhahaha .. 


Okey , okey dan okey lagi .. die dah break , boleh la beratur dan isi borang pendaftaran .. HEHE . aku cakap macam tu coz ramai gile la gugul dalam wall die tu nak isi borang pendaftaran bile tau die dah break kan .. sape ta nak kan , muke jambu ala2 korean gitu .. tinggi , putih , then caring giler . aku cakap caring sebab sekarang nie aku tengah bermesej dengan die .. dan die ade menunjukkan cara2 caring die tuu .. Woow ! and !!! die ade cakap kat aku yang die pun ade minat kat aku pun .. Weee .. i lioke laa .. tapi ape kan daya .. umur dye masih bawah umur laa . nanti kene sebat woo .. aku tak nak .. now , aku jadikan die adik angkat je laa ..even though i know i have many brothers yang dah terangkat laa . haha ! sampai kawan2 aku cakap brape banyak anak ikan kau nak bela ? excuse me .. korang sengal ke bebal ?? aku bukan bela ikan okey . aku bela orang !! what the fish !! jeles la tuu ..  ta ade adik angkat ! bhahaha .. suke hati mak bapak aku mahupun mak bapak sape2 la aku nak bela banyak mane pun . korang sibuk2 naper ?? kalau nak aku boleh tolong carikan la . jangan nak sibuk2 . bhahaha ..


dah panjang sangat dah nie bebelan dari aku .. oke laa .. stop disini jer kisah realiti dari aku . :) sekian terima kasih ! adioossss ! 




bapak hensem la adik angkat aku nie ! teettt !
korang mesti tak percaye kann .. tapi kan kalau korang percaye pun
ta de gunenye .. sebab die nie bukan adik angkat aku pun . die kenal aku pun tak kan .
bhahha .. 



Ha ! nak mengata la tuu .. korang nak mengata pun korang punye pasal la !
sebab adik angkat aku tu bukan yang nie punn ..
korang pun mesti ta nak kan muke ala2 (*^^%$&& macam nie kan !
jahat korang doe ! demand sangat !



Haa ! nie baru betul dan sebetul betulnye .. azyke kirishima !! 
name die pun dah same macam name adik lelaki aku tuu ..
smart kan kan kan .. 



jen jen jengg ..  nampakk tuu . 
ade style kan .. hitam nampak kemas !
aww ! 


Ta kisah la orang nak cakap aku nie dengan budak2 pun boleh .. juz berkawan ta salah kan .. betul tak ?? Niat aku bukan nak tambah anak ikan malah anak panda dan anak tenuk sekalipun .. Cume nak berkawan sajer .. Brape kali nak cakap nie ? tetttt .. okey ! assalamualaikum ..

2 comments:

misz fae said...

blogwalking!;)

meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com/

Bubu Fyqa said...

okey :)