BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Click here for Myspace Layouts

Follow me ? I will follow you :D

Thursday, April 28, 2011

Jual Sayoo !

Haip !! pin pin .. Lori jual sayur nak lalu lalang nie . sape nak beli sayur sile beratur menunggu giliran okey :) saya tahu sayur saya semua segar2 .. bhahaha .. ( merepek nak mampos ) .. :)

Jual sayurrr .. bende alah aku cakap nie ?? dari tadi jual sayur .. haish !!

Korang ingat tak tredmark sorang budak akademi fantasia 9 nie .. bile 1st time aku dengar die cakap sumpah macam bunyi jual sayur .. betul laa aznil cakap tuu . Eh eh ! salah pulak . rupenye  annyonghaseiyo ..  sory en erul . tersalah dengar pulak .. Hehehe .. weyh ! aku minat kot dengan budak name erul nie ! sebab ?? ............................................ jen jen jeng ... 


Die nie kan peminat k-pop and J-pop .. to the knowledge of all persons , aku pun minat K-pop jugak .. so boleh la ajak si erul ni joged joged lagu korea . pergi honeymoon kat korea .. bhaha !! jangan perasan okey !! 


Then face die ala2 korean gituu . mak suke nyah !! wooow !! tertarik menarik kau memang d bomb bastik la erul !! 


Lagi ?? mesti la suare die tuu .. macam suara atuk aku .. hehe .. nonono !! bukan laa .. korang tengok sendri la Af kat rumah korang .. sape2 yang tak ader astro tu , sile lah letak kuali atas bumbung .. gerenti dapat punye ................... pelempang dengan mak korang !! ce try . hihihi .. suare die unik kot .. dari suara2 budak2 af yang lain tuu .. ta mantop langsung ! membebel ..............

wohh !! mesti la ader lagii .. hmm . die nie tinggi ! aku tengok yang lain2 tuu macam ketot2 jer .. bhaha .. haish ! kene gam mulut nie nanti ! tetttttttt .. !

Senang cerita laa . ta nak bebel sorang2 ..tak  nak story moly panjang2 .. Vote 4 ERUL okey ! hehe .. ( padahal aku tak vote pun ) ......



Wahh .. ader gaya tuu . suke suke !!
Jual sayurr !!


Ha ! korang nak tahu ta ? 
aku ader taw mase die uji bakat tuu . 
aku jadi juri taw mase nie ! ta payah nak buat buat muke terkejut
beruk korang tu okey ! 
aku laa yang bagi dye masuk af nie . 
orang lain kene pegi smpai stage 3 ,,, tapi erul tak .. aku dah 
bagi die masuk terus ! ! ha !! bertuah kan die .. 



Lagi satu .. mase konsert tirai tuu die menyanyi lago korea kan ..
lagu tuu aku yang suruh dye nyanyi .. See ! die dengar cakap aku kan ..
hehe . eh eh ! ta payah nak perli2 aku laa ..
korang jeles kannn . bhahaha !!


p/s buat erul .. jangan lupe i disini !! buat show yang terbaik !! i akan doa kan yang terbaik untuk u !!!  nie dah standby topup selori sebab nak vote u taw .. ! dah keluar af nanti jangan lupe bayar balik !! sayang u laaa ! u balik nanti kite pegi jual sayur same2 taw .. babyeee !! muaaahhh !

Ta puas hati cakap depan2 okey ! jangan nak mengutuk aku belakang2 mahupun di kiri atau kanan pun .. ader faham ?? !!

5 comments:

Mama Nuha@Gmie said...

sengal la bubu jual sayur nie!!

teha said...

wah ! mnt nye die ngan erul.. hee ~~

Bubu Fyqa said...

acik ~ nak ker sayur ???

teha ~ memang minat giler2 . hehe

FiQx said...

Go HAZAMAAAAAA!!! korang da ley bace da ken Hazama akan Juara, kenyataan :P erul:booo :P

Bubu Fyqa said...

tetaufiq ! hazama no 2 . hehe . erul no 1 .. tgk undian laa . i dah beli topup selori taw . hehe