BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Click here for Myspace Layouts

Follow me ? I will follow you :D

Thursday, April 28, 2011

Super Junior and Wonder girl Malaysia ??

Haip !! dah mai dah budak sewel nie .. budak sewel nie nak membebel sensorang lagi la nie . Huh !! ta tahu malu betul laa .. 

Suke hati aku laa nak bebel ape pun .. blog aku , aku punye suke laa . teett ! yang tetibe emo nie pasal ? datang haid ke ape ? bhahaha !  

Ta nak buang mase laa . sebab aku pun banyak keje lagi nak buad . jap lagi ade date dengan .. Wait wait .. kalau korang la kan .. korang pilih la untuk aku . nak date dengan ERUL AF9 or MINHO Shinee tuu ?? aku suruh korang pilih nie sebab tadi dorang ade call aku ajak pegi makan cendol .. tapi , aku tak tahu nak pilih mane satu .. tolong aku ea .. choose yang d best taw ! hehehehe :) 

Oke laa . bebelan diatas bukan dogengan atau rekaan semata mata . Ia nya realiti okey ! tak percaye sudah !! bwweek ! Jeles la tuu . 

Entry kali nie agak serius jugak laa . " ini serius " ha ! sebab akan keluar berita malam nie chanel astro ceria ! kalau korang nie kategori yang tak tengok tv memang percaye la kann .. astro ceria mane datang berita pulak kan . bhahaha !!  Woot wooot ! ade dengar cerite dok pasai kat malaysia nie dah ade Suju and wonderpet wondergirl . haha . buad la muke terkejut tapir korang tuu . betul la aku ta tipu .. kat korea ade K-Pop .. kat malaysia ade M-Pop . kalau kat bangla ader B-Pop . hehe .. :) dan negara seakatan dengan nyaa .. Aku pun baru taw story ta brape nak howt nie malam td laa .. salah sorang kwn aku dlm fb tu cakap dye sedang mengutuk gambar group nie ! ha ! macam bez jer kutuk mengutuk niee . then aku tanye la kutuk sape ? nak join boler ? tengok tengok ! kegedikan aku dah terserlah disitu . sebok jer nak join nak menambahkan dosa .. Pe bende laa . sekali tengok ha !! memang tergugat iman mak nyah .. 

Yang aku taw la pasal group nie , dorang nak tiru ala ala group korean gituu . tapi macam klaka jer .. hehe .. yang group boy nye macam suju then group gul macam wondergirl .. Tp serius la aku ckap mmg lawak laa . name pun nak tiru ala2 korean jugak . Yg ta tahan je ader name taemen .. dah macam name kicap tamin pun ader .. bhahah ! pastu jaq and qim . kalau dah digabungkan jadi jakim . betol ta ? hehe .. Nie bukan aku yg cakap okey . nie budak2 yg komen pic dorang tuu . :) Yg group gul nye aku tak taw la plak kan name nye .. ta ambik port lg . 






Dari kiri- ALLOI- VIRGO- A AR -FIFIE- JAQ- KIM- OB- IYM- TAEMIN

Nie la group nyee .. 24:7 .. tengok tu pusat dye ..
woow ! yang aku paling nak gelak yang hujung belah kiri tuu . 
bhahahha !! :)



Yang nie group wonderpet wondergirl ala2 malaysia gituu ..
Bhahaha .. name group nie Gula gula .. ade yg cakap kaki dorang 
nie cam kayu balak ! adess !  
korang komen sndri la ea . hehe




Ramai orang ta berape setuju la group nie ditubuhkan kat malaysia . kalau korang ta percaye korang boleh tengok pesbuk dorang sendri . banyak yang memaki hamun dari memuji dorang nie . Sampai ader yang buat page ANTI Gula Gula lagi .. ce cari page dorang tuu .. Korang boleh menambah dosa sekali kat situ . bhahah !!! teeett ... Oke lahh . stop bebel kat sini .. penat dah bebel sorang2 .. 

Assalamualaikum ... Renung renung kan lah dan selamat beramal .. teett :)


6 comments:

..gugu.. said...

x kesa la lau dyOwg nk tiru k-pOp kOrea tp yg dOk tayang pusat tuh nape?
huduh benO..
errr kaki tu mcm balak yg baru 10 thn ler...

Norsyafiqa Mohd Taib said...

Bhaha .. tu la pasal .. ta taw la nape dorang cm nie . pusat lawa la tu sebab tayang :) hehe

Farah Shazwani said...

seriously... mmg m'nakutkn glerr...
btol2 wujud ke?? buruk...
lingkup la grup 2 nty coz byk kpop fan yg
wt mogok... hahahahha...

darxniq said...

cam pelik jer tgok gula2 tuh..hahahha..btw...u cute la sis..:)

Ummu Khaulah Hasan said...

haha ! tah pape..
boley demam aku tengok..
geli i, nyah ;)

singgah sini dan follow bubu chomel ;)
pergghh!! ni mesti kipas susah mati korea ni , kan, kan?

oh, si chantek bubu ;)
kalausudi, mehla datang lepak2 sambil follow blog kite gak ye..
kalau sudi dan tak keberatan lah;)

btw, wish u luck, always..
keep it up !!

Norsyafiqa Mohd Taib said...

menakutkan kan . hehe ..
okey ! u all akan di folow balik .
:)