BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Click here for Myspace Layouts

Follow me ? I will follow you :D

Thursday, May 5, 2011

Tension !

Arghh !! ha ! kan aku dah marah ... !! "aiyookk sape buat bubu mara" ..

Before this aku ader cerita kan kat korang pasal aku kene sengat dengan lebah kan . Ha ! hari nie aku kene lagi laa .. Pergh ! cilake punye lebah ! macam bangsat ! after lebah tu dah sengat aku , aku pun ambik tukul besi then ketuk la benatang tu dengan sepuas hati aku ! Huh ! Baru aku puas ! jangan die bawak geng lepas nie dah la .. ape ade hal . aku ader kuasa Pikachu okey ! Fireee !!!!!! takut tak ?? takut kan . hahaha !

After dah kene sengat tu , aku rase badan aku dah naik gatal gatal laa . bukan gatal nak berlaki okey .. tu meroyan !! hahaha .. badan aku macam kene gegata laa .. Alaa , macam kene ulat bulu . entah laa . pergh ! tuhan je la yang tau nikmat kene gatal2 nie . Habis satu badan naik . Ta tahan doe kene gatal2 nie . habis badan aku dah macam ape ntah ..



Kali nie gatal2 nie dah berani naik kat muke aku pulak ! aku memberanikan diri la pergi klinik , walaupun aku ta berapa nak suke pergi klinik ! haish !! sampai jer dekat klinik tu , doktor buncit tu cakap aku kene cucuk ! wooo !! ta suke ta suke ta suke laa ! bukan kene sekali okey . tapi 3 kali ! wtf ! satu kene kat pungkok !! waaaaa !! maluu !!! hahaha .. tapi terpaksa la jugak walaupun aku malu pluss takut kene cucuk ! nak baik cepat kan .. Hmm . sob sob sob ..

Best woo kene cucuk , rase nak lagi !! Puihh ! hahaha ..

3 comments:

Masz said...

hahahahah....lebah jgn buat maen la...lps ni g tayang lagi muka kt lebih..leh slalu kne cucuk ngn doc.

Bubu Fyqa said...

kalau doc hensem ta ape .. haha

Mila Ahmad said...

ala kecian nyer!