BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Click here for Myspace Layouts

Follow me ? I will follow you :D

Tuesday, May 3, 2011

tweet tweet !

Haip ! bertemu lahi lagi kite pada kali ini dengan entry yang ta berape nak hawt macam Juliana evans ea !


Entry kali nie bukan pasal juliana evans ke fyqa evans atau peah evans ! tidak ada kaitan langsung !! Enough !

Korang tengok sendri la tajuk kat atas tuu . tweet tweet kan . So , entry kali nie pasal twiter laa ! hehe .. Nie satu penyebab kenapa muke aku asik melekat je depan lappy buruk aku nie ! kalau boleh nak bawak leppy pergi mandi , makan and berak sekali ! Dulu myspace . pastu facebook pulak . then yahoo massager pluss skype = blog ! yang terbaru twitter . alaa . twitter nie pun bukan baru .. dah lama dah wujud . tapi aku nie jenis yang lambat loading , baru nak kenal dengan dunia tweet2 nie :)

Nie semua en Hanif Hisham la punye pasal !! hehe .. tarik telinga kang !! Ade kene mengena ke ?

Jom la try test tweet2 nie . mule2 agak bebal sikit ta taw nak tweet macam mane . Now , bole laa . hehe .. Actually aku dah ader acc twiter nie . tapi dah lupe ape emel and pasword nye ! haha . Siap boleh lupe kan . biasa laa . banyak makan semut kepala merah ! hahaha ! So , semalam , baru buad acc yang baru .. agak excited sikit laa . sikit je . ta banyak .. sebab ????? .....................................................

Aku dapat tweet dengan zahid af2 , aliff aziz .. and tetaufik .. teeeett ! tetaufik nie artis ker ?? hahaha ... boleh la ajak dorang makan cendol ! haha . ta habis cendol nye .. haish !!

Okey laa . thats all .. Sile la folow aku .. aku akan folow korang balik . insyaallah :)

Sile la masuk ke link nie :)




5 comments:

tetaufiq said...
This comment has been removed by the author.
tetaufiq said...

hai, name saye tetaufiq, yg bebubu ckp ket ats ni bukan saye :P, btw, haiii bebubuuuu shomellll ;

hanif hisham said...

sbb i ey??heee:)

Bubu Fyqa said...

hahaha ! tetufiq artis laa ! bhahaha ..

hanif ~ bukan sbb u okey . teett !

Fify S said...

hi bubu!
ei follow lah twitter fi ..
fi dah follow twitter bubu dahh
hehe follow tau follow tau? =P
http://twitter.com/#!/FifyyS